Ποιοι είμαστε;

Το Hotel Venus βρίσκεται στη χερσόνησο της Κασσάνδρας της Χαλκιδικής, μόλις 200μ. μακριά από την παραλία και διαθέτει εξωτερική πισίνα. Προσφέρει στούντιο με μπαλκόνι και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους. Όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση και μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Έχουν επίσης μικρή κουζίνα με ψυγείο και μαγειρικά σκεύη.

Σχετικά με εμάς

Η πλατεία απέχει 150μ. από το Hotel Venus και εκεί θα βρείτε διάφορα εστιατόρια και σούπερ μάρκετ. Το πολυσύχναστο κέντρο του χωριού Φούρκα, όπου υπάρχουν πολλά μπαρ, είναι κοντά. Τα παραθαλάσσια χωριά Ποσείδι και Σίβηρη απέχουν 8χλμ. μακριά. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης απέχει 85 χιλιόμετρα. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης.

Μέσα στην αγκαλιά του ακρωτηρίου της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, το Hotel Venus βρίσκει την κατοικία του μόλις διακόσια βήματα από την ακτή, με ένα υπαίθριο υδάτινο καταφύγιο. Προσφέρει καταλύματα στούντιο με μπαλκόνι και δωρεάν Wi-Fi σε κοινόχρηστους χώρους.

Οραμα

Αποστολή μας είναι η απαραίτητη φιλοξενία και μια αυθεντική εισαγωγή στον πολιτισμό της περιοχής.

Όραμά μας είναι η διαμονή σας να είναι μια ουσιαστική εμπειρία ζωής που θα δημιουργήσει αναμνήσεις συνυφασμένες με χαλάρωση, απόλαυση και ξεγνοιασιά.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στον σεβασμό, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

el
Φόρουμ κρατήσεων

Τα υποχρεωτικά πεδία ακολουθούνται από *