Τα υποχρεωτικά πεδία ακολουθούνται από *





Στούντιο (4 Ενήλικες)

Αυτό το κλιματιζόμενο στούντιο διαθέτει μπαλκόνι, τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών και μικρή κουζίνα.

Υπηρεσίες

Ρεσεψιόν

Μετά από μια μέρα εξερεύνησης των αξιοθέατων της πόλης ή παρακολούθησης συναντήσεων, επιστρέψτε στο ιδιωτικό σας καταφύγιο. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το γυμναστήριο, το σπα και το lounge στον τελευταίο όροφο.

Εστιατόριο

 Το εστιατόριό μας, μια συμφωνία γαστρονομικής υπεροχής, προσφέρει πιάτα που συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία, προσκαλώντας σας να ξεκινήσετε ένα γευστικό ταξίδι όπως κανένα άλλο.

Μπαρ και Σαλόνι

Το ευρύχωρο δωμάτιό μας παρέχει άφθονο χώρο για χαλάρωση και εργασία. Είτε βρίσκεστε εδώ για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, θα βρείτε ένα άνετο καταφύγιο για να χαλαρώσετε.

Υψηλή Βαθμολογία

Η δέσμευσή μας για απαράμιλλη εξυπηρέτηση και εξαιρετικές εμπειρίες μας οδήγησε στο ζενίθ των αξιολογήσεων του κλάδου. Στο επίκεντρο του ήθους μας βρίσκεται η αφοσίωση στην υπέρβαση των προσδοκιών των επισκεπτών.

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μπορείτε εύκολα να κάνετε κράτηση μέσω του ιστότοπού μας κάνοντας κλικ στο κουμπί "Κράτηση τώρα" ή μπορείτε να καλέσετε την ομάδα κρατήσεών μας στο [Τηλέφωνο κράτησης]. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε 24/7.

Το check-in είναι στις [Check-In Time] και το check-out είναι στο [Check-Out Time]. Υπάρχει δυνατότητα για check-in νωρίς ή check-out αργά, κατόπιν αιτήματος και βάσει διαθεσιμότητας.

Ναι, παρέχουμε υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο. Επικοινωνήστε με το θυρωρείο ή την ομάδα κρατήσεων εκ των προτέρων για να κανονίσετε τη μεταφορά.

Προσφέρουμε ασφαλή χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες μας. Ενδέχεται να υπάρχει ημερήσια χρέωση για τη στάθμευση, για την οποία μπορείτε να ρωτήσετε κατά τη διαδικασία κράτησης.

Ναι, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ικανοποιήσουμε αιτήματα για συγκεκριμένες απόψεις, αλλά υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Μπορείτε να αναφέρετε την προτίμησή σας όταν κάνετε μια κράτηση και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να την εκπληρώσουμε.

Καλωσορίζουμε κατοικίδια με καλή συμπεριφορά στο ξενοδοχείο μας. Διαβάστε την πολιτική μας για τα κατοικίδια για πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις και τις οδηγίες.

el
Φόρουμ κρατήσεων

Τα υποχρεωτικά πεδία ακολουθούνται από *